Studio POS is zowel door particulieren als bedrijven in te huren. Van ZZP-er tot overheid, wij bieden voor iedereen advies op maat.

De werkplek

Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft papierwerk; Studio POS biedt hulp! Na de inventarisatie wordt een advies- en werkplan opgesteld. Deze biedt handvatten waar u de rest van uw carrière plezier van zal hebben. Naast organisatie van de werkplek helpen wij ook om deze zo efficiënt mogelijk in te delen. Praktisch, maar óók stylish! Want je spendeert genoeg tijd van je leven op je werkplek. Waarom zou je deze dan niet zo inrichten dat je er blij van wordt?!

Digitale werkplek

De digitale werkplek is nét zo belangrijk als de fysieke werkplek. Studio POS biedt ondersteuning aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van de digitale werkplek. Hierbij komt indeling, mappenstructuur, e-mail, agendagebruik en opslag onder andere aan bod. Samen wordt gekeken naar de struikelblokken.

Winkel en kantoor styling

Studio POS denkt graag met u mee over de styling en inrichting van uw winkel of kantoor. Wat zijn uw wensen, wie is de doelgroep en wat zijn uw behoeften? Als dit in kaart is gebracht wordt een moodboard ontwikkeld en een adviesplan geschreven zodat u hier zelf mee aan de slag kunt. Natuurlijk nemen wij graag uw werk uit handen door de styling en inrichting op ons te nemen. Ook dit is voor ons geen probleem!

Party styling – interne bedrijfsfeesten

Hoera het is feest! Wat de reden ook is, dit vraagt om een fantastische aankleding! Studio POS helpt u graag om dit bedrijfsfeest onvergetelijk te maken. Na een kennismakingsgesprek en een brainstormsessie kiezen we een thema dat helemaal aansluit op uw wensen. Aankoop en aankleding regelen wij voor u, wel zo makkelijk. Laat het feest maar beginnen!

Kantoorkast