Particulieren worden door ons geadviseerd en begeleid om overzicht en orde te creëren binnen het dagelijks leven. Of om het leven nog leuker te maken met de styling van Studio POS!

Professional Organizing

Professional Organizing is advies en begeleiding op het gebied van opruimen in uw huis. Dit is voor iedereen die niet weet HOE of wie dit niet alleen kan. Wanneer u Studio POS inhuurt, betekent dit einde aan rommel en stress. U krijgt nieuwe energie en ruimte ervoor terug.

Verkoopstyling

U gaat uw huis te koop zetten en wil deze zo aantrekkelijk mogelijk in de huizenmarkt aanprijzen. Dan is de ‘look and feel’ erg belangrijk! Niet alleen op de verkoopfoto’s, maar zeker ook tijdens de bezichtigingen. Of staat uw huis al een tijdje te koop, maar is er weinig interesse? Studio POS adviseert en ondersteunt bij het opruimen en stylen om van de verkoop van uw woning een succes te maken!

Verhuizing: Make a Move-plan

U gaat verhuizen, maar weet niet wáár en hoe te beginnen. Met het door Studio POS speciaal ontwikkelde Make a Move-plan heeft u alle handvatten om van de verhuizing een succes te maken. Na de inventarisatie op locatie, krijgt u zowel digitaal als hardcopy (want daar kan je lekker in schrijven) het plan toegestuurd. Dit plan is gepersonaliseerd op basis van uw woning, ruimtes en spullen. Daarnaast vind u hierin algemene informatie en tips voor de verhuizing. Tussendoor nog vragen? Geen probleem! Wij zijn er altijd om u te ondersteunen.

Verhuizing: Get In-plan

U bent verhuisd! Met het Make a Move-plan is dit gegarandeerd een succes geweest. Nu stap 2, het uitpakken. Hoe pak je dit efficiënt en effectief aan, zonder in een huis vol spullen terecht te komen? Handvatten en tips hiervoor staan in het Get In-plan. Ook deze is gebaseerd op uw woning, kamers en spullen. Daarnaast bieden we ook een uitpakservice aan, waarbij de spullen direct in de juiste ruimte worden gezet, uitgepakt en ingedeeld. Hierdoor is de basis in uw nieuwe huis direct in orde en kunt beginnen met genieten van uw nieuwe woning.

Interieurstyling

Bent u net verhuisd en moeten uw oude spullen een geschikte plek krijgen in uw nieuwe woning of mist de gezelligheid in uw woning? Studio POS helpt u verder! Na een inventarisatie en gesprek op locatie om zo de wensen en behoeften in kaart te brengen, gaan we aan de slag met een interieurstyling plan. Dit doen we aan de hand van een moodboard en een plattegrond van de desbetreffende ruimte. Daarnaast bevat het plan tips & tricks om de ruimte te houden zoals deze uiteindelijk is geworden, zodat u hier voor altijd plezier van blijft houden.

Party styling

Hoera het is feest! Wat de reden ook is, dit vraagt om een fantastische aankleding! Van wedding styling, verjaardagspartijtje tot babyshower. Studio POS helpt u graag om dit feest onvergetelijk te maken. Na een kennismakingsgesprek en een brainstormsessie kiezen we een thema dat helemaal aansluit op uw wensen. Aankoop en aankleding regelen wij voor u, wel zo makkelijk. Laat het feest maar beginnen

Rusthoekje