Opbergtrends

Opbergtrends

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel trends met manieren om al je spullen in huis op te bergen en te organiseren. Wij kunnen ons dus voorstellen dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Daarom hebben wij onze favoriete opbergtrends hier voor je op een rijtje gezet.

Doorzichtige opbergbakjes

Een van de bekendste trends op dit moment zijn doorzichtige opbergbakjes. De trend is erg bekend op de app TikTok waarop veel mensen gebruik maken van de bakjes die ze voornamelijk gebruiken om hun producten in de koelkast en keuken te organiseren.

De bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zorgen voor een georganiseerde uitstraling in bijvoorbeeld de keuken. Dit komt omdat je met de doorzichtige bakjes zicht hebt op alle producten en het daarom makkelijker te vinden is.

Metalen opbergbakjes

Een nadeel aan de plastic bakjes is dat ze niet enorm lang mee gaan en vervolgens door nieuwe worden vervangen. Daarom zijn metalen bakjes aan te raden voor de mensen die liever geen gebruik willen maken van plastic bakjes. De metalen bakjes zijn namelijk steviger en gaan langer mee.

Naast dat de bakjes goed staan in de keuken, kunnen ze ook gebruikt worden in bijvoorbeeld de garage, opbergkast of in de badkamer.

Duurzaam opbergen

Naast dat duurzaam leven steeds belangrijker wordt, wordt het ook steeds populairder om het huis duurzaam te organizen. Zo zijn er ook steeds meer bedrijven die duurzame producten leveren en deze ook duurzaam produceren.

Producten die ons kunnen helpen met duurzamer leven zijn bijvoorbeeld vershoudbakjes. In deze bakjes kunnen etenswaren langer houdbaar blijven en hoef je het eten niet meteen weg te gooien.

Professional organizing

In de afgelopen paar jaren is professional organizing steeds populairder geworden. Nadat het eerst alleen in Amerika normaal was om een professional organizer te regelen is het nu ook in Nederland steeds normaler geworden om een opruimcoach thuis uit te nodigen om je huis of bepaalde ruimtes op orde te krijgen. Hiervoor kun je natuurlijk contact opnemen met Maxime!

Kortom; er zijn heel wat tips die je in de goede richting voor een georganiseerd huis kunnen helpen.