Werkkamer inrichting styling advies make-over

Interieurstyling

Wil je je huis inrichten en decoreren op een manier die bij jou past? Dan kan ik je helpen met interieurstyling. Interieurstyling is meer dan alleen meubels, kleuren en accessoires kiezen. Het is ook een sfeer, een gevoel, een verhaal creëren. Ik kan je huis tot leven brengen en er een thuis van maken.

Ik bied verschillende diensten aan, afhankelijk van jouw wensen en budget. Ik kan je ontzorgen en laten genieten van het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Of ik kan je advies geven en tips en tricks waar je zelf mee aan de slag kunt. Ik kan je ook helpen met de inkoop en styling van woonaccessoires of een volledige inrichting. Ik hou rekening met jouw smaak en stijl, en volg niet zomaar de laatste trends. Ik wil dat jij je thuis voelt in eigen huis.

Dit zijn de mogelijkheden die ik aanbied:

De perfectionist: Brainstormsessie aan huis: Ik kom bij je langs en geef je direct handige tips en tricks om je huis te stylen. € 75,- per uur

De doe-het-zelf-er: Interieuradvies rapport: Ik maak een adviesplan op maat voor je, met tips over indeling, sfeer, kleuren en materialen. € 249,- (Studio POS Special)

De aanpakker: Inkoop en styling: Ik zorg voor de inkoop en styling van woonaccessoires of een volledige inrichting. € 75,- per uur

De luxepoes: All-in interieurproject make-over: Ik neem alles uit handen, van ontwerp tot oplevering. Prijs op aanvraag

Hoe gaat het in zijn werk als ik voor je aan de slag ga? Intake interieurstyling: Ik kom bij je langs om kennis te maken en naar je woonwensen te luisteren. Ik bekijk de ruimte en bepaal wat jouw interieur nodig heeft. Meer kleur, meer licht, meer sfeer? Zijn er plekjes die nog niet af zijn?

Styling plan: Ik werk mijn ideeën uit in een stylingplan. Ik laat je zien welke kleuren en accessoires het beste passen bij jouw interieur.

Interieuradvies rapport op maat: We beginnen met een uitgebreide intake bij jou thuis. We bespreken je woonwensen en je budget. Daarna maak ik een adviesplan op maat voor je. Als het plan klaar is, lopen we er samen doorheen.

Styling op locatie: Ik kom met een auto vol met styling artikelen bij jou langs. Ik ga aan de slag met het stylen van je huis. Kussens op de bank, bloemen in vazen, kaarsen aan. Ik wil dat jij een wauw-gevoel krijgt als je je huis ziet.

All-in interieurproject make-over: Ben je blij met het adviesplan op maat, maar heb je geen zin of tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem! Ik regel alles voor je, van inkoop tot oplevering. Ik zorg voor de juiste kleuren, indeling, verlichting, meubels, accessoires en styling. Ik maak van jouw huis een droomhuis.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kantoor

Rooseveltstraat 68 2321BM Leiden
E-mail: contact@studio-pos.nl
Telefoon: 085-2352323

KvK: 77248015
BTW: NL003169160B95

Werkkamer inrichting styling advies make-over
Interieurstyling
opruimen kastinrichting organizing inspiratie kledingkast inspiratie advies
styling feest etentje diner tafelaankleding inspiratie advies
aankleding inrichting kantoor office inspiratie advies
aankleding inrichting styling horeca meubels inspiratie advies
aankleding inrichting styling winkel inspiratie advies
verhuizen tips advies hulp inrichten indelen
verkoopstyling vastgoedstyling inrichten verkoop huis woning
aankleding feest diner styling eettafel feestdag inspiratie