Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

Lente 2021 is inmiddels begonnen. De bomen worden (eindelijk!) groener, er gaan veel planten bloeien en geleidelijk wordt het warmer. Heerlijk! Nu alleen nog de lente in huis halen. Hoe doe je dat precies en wat zijn handige tips en tricks? Dat gaan we jou nu vertellen.

Bloemen

Het is misschien niet zo verrassend, maar door een fleurige bos bloemen op tafel te zetten, breng je gelijk het lente zonnetje in huis. Je kan natuurlijk één vaas met bloemen neerzetten. Maar wat dacht je van een grote bos verspreid in het hele huis. Een paar bloemen in de keuken, bij de zithoek en op de tafel. Kies dan meteen voor echte voorjaarsklassiekers zoals tulpen, narcissen, hyacinten en mooie bloesemtakken.

Haal kleur in huis

Een muurtje verven in een Urban Taupe kleur bijvoorbeeld. Een muur verven is een aardige verandering. En als je dit niet ziet zitten zijn en er genoeg alternatieven, zoals een fotomuur. De foto’s die je dan in de fotolijstjes kan gebruiken kunnen persoonlijk zijn of helemaal in het thema lente.
Is dit je teveel werk, dat snappen wij helemaal! Koop een paar kaarsen in een gezellige voorjaarskleur zoals lichtroze, zeeblauw of geel. Een leuk waxinelichtje of een vaas in deze kleur erbij en je bent al klaar!

Vervang kussens

Altijd dezelfde kussensloop om de kussens heen? Dit kan op bed, stoelen of op de bank zijn. Vervang eens de kussensloop. Kies voor een lichte kleur en/of een vrolijk motief. Als je op bed de kussensloop veranderd kan je dit ook doen met het dekbedovertrek. Zo kan je eindeloos combineren met elkaar.

Pasen

Ga je een weekend weg of blijf je lekker thuis? Alles is prima, maar hoe leuk is het om jouw interieur een paas make-over te geven. Je hoeft niet je hele huis om te gooien, een paar simpele touch ups doet al genoeg werk. Denk aan mooie paastak of een schattig beeldje van een konijntje. Door deze accessoires veranderd jouw huis in een handomdraai naar de lente.

Kortom; je hele huis veranderen hoeft niet altijd, door een paar simpele veranderingen haal jij zo de lente in huis!