Wat bloemen kunnen doen voor jouw huis

Bloemen. De één wordt er heel gelukkig van en de ander heeft er niets mee. Waar de één elke week geniet van een groot veldboeket in een grote vaas á la Bloomon, is de ander al tevreden met een bosje tulpen uit de supermarkt.
Kortom; bloemen zijn erg persoonlijk.

Bij Studio POS zijn we gek op bloemen en wel om deze redenen!

Kleur in huis

Bloemen zorgen voor kleur in huis. Zelfs al kies je voor een stylish witte variant; met haar groene steel en bladeren fleurt jouw huis direct op. Vind je kleur in huis aanbrengen spannend of te duur? Experimenteer dan met bloemen! Met een exotisch kleurenpallet in jouw boeket is jouw witte huis in een handomdraai van saai naar kleurrijk omgetoverd!

Bloemen maken jouw huis persoonlijk

Met bloemen kun je alle kanten op en jouw eigen stijl hiermee vertalen in huis. Zet jouw favoriete bloemen in die ene designervaas en bezorg jezelf elke keer weer een geluksmomentje.
Of eer je dierbaren door bijvoorbeeld de lievelingsbloemen van je oma te zetten in een erfstuk die je hebt gekregen.

Vier de seizoen

Elk seizoen heeft zijn charme. Met bloemen kun je dit benadrukken.
Denk in de lente aan hyacinten, blauwe druifjes, tulpen en narcissen. Extra mooi aan de bol in een doorzichtige pot of vaas. Bloesemtakken geven je een instant voorjaarsgevoel. Laat dat zonnetje maar komen!
De zomer in huis halen doe je met zonnebloemen. Pluk een paar mooie grote hortensia bollen uit je tuin en zet ze in een grote vaas. Hier ga je de hele zomer plezier van hebben.
Vier de herfst met warme tinten die je vind in eikenblad, lampionnetjes en chrysanten. Een paar kleine verschillende pompoenen op een dienblad met kaarsen geeft tijdens de gure herfst direct meer gezelligheid in huis.
Laat de winter binnen met grote donkerrode amaryllissen, rode bessentakken en hulst. Tijdens kerst mogen de kerstboom, kerstkransen, kerstster en de mistletoe natuurlijk niet ontbreken!

Kortom; met bloemen kun je alle kanten op. Ze zorgen voor sfeer, geur, kleur en persoonlijkheid in huis!